Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ή ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

17. Dezember 2020 0 Von Apostolos Katelas

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ 

3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Η άσκηση πολιτικής ή πολιτειακής δράσης είναι υποχρέωση όλων των πολιτών. Η συμμετοχή στο εκλέγειν – εκλέγεσθαι, στο συνέρχεσθαι, συμμετοχής στα κοινά και στην άσκηση ελέγχου εξουσίας.

 ΚΛΙΚ (ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)


ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ. 
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΔΟΜΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΣΩΜΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Η ΔΟΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ   ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ. 


Η ΔΟΜΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. 

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΙΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

(ΒΛΕΠΕ  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ)

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ