ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (ΠΡ. & ΕΙΣ)

30. Januar 2021 0 Von Apostolos Katelas

O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟ ΟΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ  ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΦΩΣ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΔΟΥΛΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΔΔΗΧ 23Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ 28Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

O ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ε…

ΠΗΓΗ athlw.blogspot.com

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. 

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. 

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ