“ ΚΥΚΛΟ-ΠΑΣ “ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ

3. Februar 2021 0 Von Apostolos Katelas

 “ ΚΥΚΛΟ-ΠΑΣ “ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ 

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΥΚΛΩΠΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΔΥΣΣΕΙΑ.ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΓΚΩΔΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. 

«ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΑΘΕΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ ΚΤΗΝΟΣ, 

ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ, «ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ», ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,

ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ». 

ΑΡΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Η ΜΗ, Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΤΗΝΟΣ, «ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΛΟΣ», ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.  

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ κυκλοπα, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 97 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 9 + 7 = 16 ΔΕΚΑΕΞΙ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΤΟ 1 ΕΝΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΚΥΚΛΟΠΑΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ 6 ΕΞΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  

«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 6 ΕΞΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥΣ κυκλοπα». 

ΟΠΟΥ ΤΟ 16, ΩΣ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ, ΜΑΣ ΤΟ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ 16 = 1 + 6 = 7 ΕΦΤΑ.  

ΑΡΑ, Ο ΚΥΚΛΟΠαΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 7 ΕΦΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΟΠΟΥ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ ΜΑΣ

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ «ΔΙΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΣΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ, ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ. 

ΚΟΙΤΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΣ? ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ? ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΡΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΑΝΘΡΩΠΕ? ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ  ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. 

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΠΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΣΑΣ! 

ΑΚΟΜΗ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΟΛΩΝΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ       ΔΥΝΑΜΕΩΝ     ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ:

ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ…  

«ΕΙ, ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΥΚΛΟ ΠΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ, Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ». 

… ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΠΤΩΤΩΝ    ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΟΠΩΣ:

ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΤΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΕΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙ     ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,    ΓΙΑ   ΝΑ    ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ.  

ΕΧΕΙ 1 ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΜΕ ΝΟΥ. 

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ…

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥΣ».

… ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ 

ΚΤΗΝΟΣ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙΣ, ΤΥΦΛΩΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. 

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΚΤΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΥΚΛΟΠΑΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ. 

ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΥΦΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΠΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ «ΣΑΠΟΛΚΥΚ», ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΟΔΥΣΣΕΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙ, Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο «κανεναΣ». ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ.

ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 

ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

«ΚΑΙ Κ αν  εναΣ» ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΥΚΛΟΠΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΡΕΤΗ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. 

ΦΤΑΝΕΙ «Κ» «αν» «εναΣ», ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 

ΑΝ ΕΝΑΣ, ΑΝ, ΑΝ, ΑΝ ΕΝΑΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο αν ΕΝΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ

 ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! ΝΑΙ, ΕΣΥ! ΚΑΙ ΕΣΥ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΥ! ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΣΥ 

ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η 

ΙΔΙΑ Η ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟ 

ΤΕΡΑΣ, ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΠΑ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ :ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ 

ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ 

ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ :ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥ

ΠΗΓΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/isopoliteia-isodynamia

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. 

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. 

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ