Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

13. Februar 2021 0 Von Apostolos Katelas

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΟΥ  

 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΙΣΑΑΚΙΔΗ.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΡ ΝΟΗΜΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΠΑΖΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΘΑΨΑΝ

ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ.

ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΥΨΟΥΣ 7.5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΦΕΚ 315Α/1945 ΚΑΙ ΑΠΟ 5,5 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ…Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΈΛΕΓΞΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΤΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΠΗΓΗ ΠΟΛΥΔΑΜΝΕΙΑ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. 

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. 

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ