6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ 6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ 6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ 666

16. Februar 2021 0 Von Apostolos Katelas

3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΟΛΗ Η ΚΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ, ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι, ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΠΑΝΤΟΥ.

ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΙΣ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι, ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΣΥΜΠΑΝ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΗΛΙΟΙ, ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΨΑΡΙΑ, ΦΥΤΑ, ΕΝΤΟΜΑ, ΕΡΠΕΤΑ, ΖΩΑ, ΠΤΗΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΕΡΟ, ΑΕΡΑΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ 3 ΤΡΙΑΔΑΣ.

3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ 1) ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 2) ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 3) ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΩΤΟΝΙΑ – ΝΕΤΡΟΝΙΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ, ΑΧΩΡΙΣΤΗ, 3 ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΝΙΩΝ, ΤΩΝ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. Η ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΝΑΔΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ, ΩΣ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΕΙ 6 ΕΞΙ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΝΕΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 6 ΕΞΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΥΤΟ ΑΡΤΕΜΗ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟ ΔΟΜΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 6 ΕΞΙ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, ΣΥΝΟΛΟ 666. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ.

ΑΡΑ, Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ 3 ΤΡΙΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ, ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΟΝΙΑ – ΝΕΤΡΟΝΙΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ, Η ΔΟΜΗΣΗ, Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ? ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΧΒΕ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ? ΝΑ ΦΥΤΡΩΣΟΥΝ?

«Α ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΑΝΟΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ».

ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΩΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΣΕΙΡΙΟΣ Α – ΣΕΙΡΙΟΣ Β – ΣΕΙΡΙΟΣ γ, ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ Α, Β, γ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΟΛΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΙΣΟΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΣΕΙΡΙΟΣ Α Β Γ

αω ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ. 

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. 

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ