ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ – ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑΝ

1. September 2020 0 Von Apostolos Katelas

ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝΕ ΙΣΧΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΦΕΚ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ. ΕΔΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΘΩΝΑΣ ΩΣ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ (ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΚ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑΝ) ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ, „ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ“. ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ.

ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΚΑΠΤΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΤΕ. ΤΟ ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ  ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΟΘΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΕΩΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΣΤΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΓΟΤΘΟ ΑΝΗΛΙΚΟ Β‘ ΔΙΑΛΟΓΗΣ, ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.

ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΕΚ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. (ΔΕΙΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ Ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΩΣ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ). ΜΕΤΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΕΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ. ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑ; ΜΟΝΟ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ‚Η ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ 4Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ; ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ; ΟΧΙ. ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΦΕΚ. ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩΜΕΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ. ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟ ΓΟΤΘΙΚΟ ΖΩΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΑ. ΕΝΑ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΗΡΩΕΣ. 

ΚΑΛΩΣ ‚Η ΚΑΚΩΣ, ΔΙΚΑΙΩΣ Ή ΑΔΙΚΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΠΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 200 ΕΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΟΜΙΜΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΜΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΙΝΩ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ. 

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΡΕΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ.

Ε.ΣΥ.ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ