ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ROTHCHILD, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

21. September 2020 0 Von Apostolos Katelas

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ROTHCHILD, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ (16 04 2013) ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.

ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 13-12- 2019 ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΞΗΣ ΑΛΗΘΙΕΣ:

1. OΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΣΚΕΝΑΖΙ MAYER AMSCHEL BAUER, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ  MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD, ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΑΔΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΙ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD,. ME TH ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΖΑΡΟΜΥΤΗ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥ.

2. Ο MAYER AMSCHEL ROHICHILD ΗΤΑΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΣ, (ΑΝΤΑΛΛΑΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΞΕΝΑ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΑ Ή ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟN ΑΕΡΑ ΩΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΡΑΦΗΣ, ΑΕΡΙΤΖΗΣ), ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, (JACOB WOLF OPPENHEIMER, Κ.Α.).

3. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Ο MAYER AMSCHEL ROHICHILD ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ» ΜΕ ΤΟ  ΚΟΛΠΟ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΧΕΔΙΟ.

4. Η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHCHILD, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1841 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ !

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ». ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ:

Α) Η «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ!

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ !!!.

Β) ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΟΒΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ

Γ) «Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ «ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ, ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

5. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 5,5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ