ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

30. September 2020 0 Von Apostolos Katelas

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΒΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ Η ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ - Σελίδα 63 από 91 - e-synews.gr

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΗΡΘΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΙΩΣΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ. ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΩ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΗΜΩΝ «ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΣ» ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΟΔΟΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑ-ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ. Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΙΡΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΝΟΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 29/5/2902 (απομαγνητοφώνηση  ομάδα ΚΛΕΙΩ) » ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ) ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΡΘΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ) ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ Η ΧΑΛΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Η ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ Η ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΗΣΥΧΑ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗΡΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΑΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ) ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ Η ΝΑ ΕΠΙΛΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. Η ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΟΛΟ Η ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ . ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ( ΝΑΙ «ΜΑΣ») ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΙΚΟΥ. Ο ΟΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
======================
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΗΓΗ:  https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/page/63/


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ
 ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ 
ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΓΙΑ ΝΑ
 ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, 
ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ