ΤΟ ΙΕΡΟ ΔΕΛΦΙΝΙ

11. Oktober 2020 0 Von Apostolos Katelas

    ΔΕΛΦΙΝΙ

ΤΟ ΙΕΡΟ ΖΩΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΟ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΤΟ ΖΩΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΝΑΙΜΟΝΟ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,

 «ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ, ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ»

 ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.ΤΟ ΙΕΡΟ ΖΩΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΕΛΦΟ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΔΕΛΦΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥΣ, ΔΕΛΦΩΝ.

ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΖΩΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΔΕΛΦΙΝΙ, ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΟΜΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΙΕΡΟ ΖΩΟ ΔΕΛΦΙΝΙ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΖΩΟ
ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΣΟΥ

ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ,ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΑΡΡΕΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ