ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

3. November 2020 0 Von Apostolos Katelas

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ.

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 14-10-2020.


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ.

ΕΣΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ, ΤΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΓΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΟΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΎ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ «ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ» ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ; ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ; ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΨΟΣ.

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ; ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΔΙΚΟ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ, ΔΟΓΜΑ. ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΔΗΛ ΠΟΣΟΥ 2,3 ΤΡΙΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΗΔΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ. 5,5 ΔΙΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΎ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΥΓΟΝΙΑ. ΧΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΨΗΛΑ. ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ👇👇

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ, ΧΡΩΜΑ, ΔΟΓΜΑ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ