ΟΙ 5 ΠΕΝΤΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

17. Dezember 2020 0 Von Apostolos Katelas

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ε.ΣΥ.

ΟΙ 5 ΠΕΝΤΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

 

1 ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ- ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΛΗ- ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

1.1 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΕΛΗ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
1.2 ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

1.3 Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ (ΔΕΣ 18 ΑΞΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ) ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ.

1.4 Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 12 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΚΑΙ 1 ΕΝΑΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

\                                                                   

2 ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΩΜΑ- ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

1.1. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ.

1.2. Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ- 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ- ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.

1.3. Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΑ 360 ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ 144 ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ «ΣΥΝΕΔΡΙΟ» ΤΩΝ 144 ΕΚΑΤΟΝΣΑΡΑΝΤΑΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ.

3 ΤΡΙΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ- 144 ΕΚΑΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ 

1.1 ΤΑ 144 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

1.2 ΤΑ 144 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ.

1.3ΤΑ 144 ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.


4 ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
ΓΕΡΟΥΣΙΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.1 Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο 4 ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. 
1.2Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ. ΤΟ 50% ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.

1.3 Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ.

1.4 ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΗΚΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

1.5 ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.

5 ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ 
9 ΕΝΝΕΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 

1.1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΩΣ ΕΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

1.2ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ 15 ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (144) ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΕΛΗ.

1.3ΤΟ ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

1.4 ΤΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (144) ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ.

1.5ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.


ΚΕΝΤΡΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΟΙ 50 ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ

1.1 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ 
1.2 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ 50 ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

1.3Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΑΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

1.4 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ 50 ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΕ ΧΩΡΕΣ , ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΣΚΑΦΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΕΧΝΗ, ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΛΠ. 

 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.          


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΠΗΓΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ