ΛΑΟΔΙΚΗ
ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ
laodiki.gr/blog/

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ  ΤΟ  ΑΔΙΚΟ 


Επισκεφθείτε ξανά αυτήν τη σελίδα σύντομα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!

 Αν παρατηρήσεις με προσοχή τη νόμιμη διαδικασία που έχει γίνει μέσω των εντολών αποπληρωμής που καταθέτουν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα διαπιστώσεις πόσο τεράστια ισχύ έχει που δηλώνεις Αυτόχθων ιθαγενής, και τι προεκτάσεις έχει που το δηλώνεις εγγράφως, γνωστοποιώντας το παράλληλα στους θεσμούς του ΚΡΑΤΟΥΣ.


Ας το δούμε με εικόνες όμως για να το καταλάβουμε πιο εύκολα. (όπως είχε πει και ο Αρτέμης Σώρρας σε δημοσιογράφο:

     έχουμε κάνει τον γίγαντα φασολάκι και ακόμα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι.


 

Η πρώτη εικόνα λοιπόν είναι η εντολή που καταθέτουμε στην αρμόδια ΔΟΥ που ανήκουμε, (πλέον ΑΑΔΕ). Όπως βλέπετε κοινοποιείται στη ΔΟΥ και στο αρμόδιο υπουργείο.
  Στη δεύτερη εικόνα θα δείτε πως ως αυτόχθων, δηλωμένος στο κυρίαρχο Έθνος των Ελλήνων εγγράφως πλέον, διατηρείς κάθε νόμιμο δικαίωμα.
  Από που απορρέουν αυτά τα δικαιώματα όμως;; Από το σύνταγμα ή από την Διακήρυξη του ΟΗΕ για τους αυτόχθονες πληθυσμούς;;
  

 


Για να δούμε μερικά άρθρα στις παρακάτω εικόνες, για να δείτε τη σύνδεση που πρέπει να υπάρχει, αλλά και τι οφείλει το κράτος απέναντι στους αυτόχθονες πληθυσμούς. Θα παρατηρήσετε πως ανάλογα με τα δικαιώματα των αυτοχθόνων τα κράτη προσαρμόζονται.. Δεν προσαρμόζονται οι αυτόχθονες με τα κράτη.

 

 

Σε κάθε άρθρο της διακήρυξης, υπάρχει σχετικό άρθρο με τα δικαιώματα των Αυτοχθόνων πληθυσμών αλλά και τις υποχρεώσεις του κράτους που βρίσκονται.
  

Το παρακάτω άρθρο μας δείχνει ξεκάθαρα το δικαίωμα των Αυτοχθόνων στην διατήρηση και έλεγχο, αλλά και προστασία της πολιτιστικής τους κληρονομιάς

 

 


 

Μελετήστε με προσοχή την διακήρυξη του ΟΗΕ - Σύνδεσμος